SINTERKLAAS IN VUGHT

Op zondag 17 november komt Sinterklaas aan in Vught. Om 13.28 uur komt hij aan met de trein, aan de kant van de Stationsstraat. Dit is later dan andere jaren, omdat er minder treinen in het weekend rijden. Vanaf het station wandelt Sinterklaas met zijn Pieten naar het Witte Raadhuis. Daar ontvangt locoburgemeester den Otter Sinterklaas. Sinterklaas neemt de tijd voor zijn wandeling. De verwachte aankomsttijd op het Witte Raadhuis is rond 15.15 uur.  

De wandelroute is als volgt: Stationsstraat, Nieuwstraat, Sint Elisabethstraat, langs huize Elisabeth, Kloosterstraat, Kerkstraat, Heuvel (voor de Petrus langs), Raadhuisstraat. De omwonenden aan de route wordt gevraagd om de vlag uit te hangen. Bij het Raadhuis wordt Sinterklaas ontvangen door de locoburgemeester. De route geeft voldoende ruimte voor alle kinderen om Sinterklaas van dichtbij te zien en een hand te geven.  

Kleurwedstrijd 
Kinderen uit Vught worden uitgenodigd om deel te nemen aan de kleurwedstrijd. De tekening staat op de website van Sinterklaas www.sinterklaasvught.nl, bij kids. De winnaars ontvangen een cadeautje bij het Raadhuis. De kleurplaten kunnen tot 17 november worden ingeleverd bij Primera op het Moleneindplein, DePetrus, AH Stationsstraat en Kookaburra Raadhuisstraat. Bij deze inleverpunten kunnen de kleurplaten ook opgehaald worden.  

Sint aan huis 
Helaas is de agenda van Sinterklaas helemaal vol in 2023 dus zijn extra huisbezoeken niet meer mogelijk.