Financiële bijdrage:

Uw bedrijf kan Stichting Sinterklaas Vught met financiële steun helpen. Deze steun zal door ons gebruikt worden voor de algemene organisatie van het Sinterklaasfeest in Vught. Uw steun kan onder andere gebruikt worden voor de aanschaf van kleding, kosten voor het gebruik van het paard, marketing en publiciteit etc.


 

Materiële bijdrage:

Uw bedrijf kan Stichting Sinterklaas Vught met materiële steun helpen. Hierbij kunt u denken aan een geluidsinstallatie voor o.a. bij de intocht, beamer om onze activiteiten en sponsoren tijdens de sinterklaasperiode onder de aandacht te brengen, verlichting etc. Door uw materiele steun kunnen wij onze vaste kosten zo laag mogelijk houden.

 

Productsponsering:

Uw bedrijf kan Stichting Sinterklaas Vught met product sponsoring helpen. Hierbij kunt u denken aan o.a. strooigoed tijdens de dag van de intocht en bij huisbezoeken/vereniging bezoek, eten en drinken voor onze vrijwilligers op de dag van de intocht, bedankjes voor al onze 150 vrijwilligers, presentjes voor de kinderen tijdens de intocht etc.